Опубліковано Залишити коментар

Чоловіча мода: топ поради для стильного образу у 2024

Чоловічий стиль 2024

У нашому новому огляді ми представляємо вам відкриття з модних показів, що яскраво ілюструють, як чоловік може виглядати стильно та модно в сезоні 2024 року. Тренди тут цікаві і водночас універсальні, тож кожен читач знайде для себе щось корисне.

Широкі штани

Щоб чоловіку виглядає стильно у 2024 сезоні, стилісти пропонують йому звернути увагу на вільний фасон штанів та джинсів. Оверсайз крій дозволяє задати образу модний та розслаблений настрій. Широкі чоловіки джинси заслуговують на особливу увагу. Підказуємо, що на й трендові ший варіант у 2024 сезоні має градієнтний ефект у забарвленні та нальотом стилістики вінтаж. Багато стилісти і дизайнери втомилися від тотального оверсайз ефекту в образах. У 2024 сезоні на перший план виходить баланс пропорцій – тобто, надмірно широкий низ заведено поєднувати з більш прилеглим верхом – наприклад, зіп-худі або футболкою.

Куртки з класичним коміром

При виборі одночасно практичної та модної чоловічої куртки у 2024 сезоні безпрограшним орієнтиром буде відкладний комір. Такий фасон вдало вписується у будь-який образ – від повсякденного до ділового. Підкуповує і елегантність трендового верхнього одягу – актуальний фасон виглядає мінімалістично та дорого.

Ефект вінтаж

Тенденції чоловічої моди в 2024 сезоні часто звертаються до естетики вінтаж – абсолютно точно, якщо річ виглядає як раритет, вона відповідає трендам! У моді потертості, зістарений колір, навмисні дірки та ретро-принти.

Шкіра

За підсумками модних показів для чоловіків у 2024 році констатуємо: головною фактурою сезону буде зухвала і агресивна шкіра. Поза конкуренцією як завжди чорне забарвлення, а й новинки з коричневої фактури з ефектом вінтажу відповідають трендам.

Майки

У модному базовому гардеробі для чоловіка у 2024 сезоні обов’язково має оселитися майка – стилістична відправна точка багатьох образів. А ще це ідеальний тренд для того, щоб показати: абонемент у спортзал не припадає пилом на полиці.

Гранж

Модні чоловічі образи у 2024 році схвалюють стилістику гранжу. У тренди повертаються всі ті позиції, які одночасно виглядають круто і асоціюються з комфортом: баггі джинси, універсальні картаті сорочки, потерті штани, трикотаж з нитками, що стирчать і шпильками.

Дідусь светр

Бабусині та дідусеві светри — це, мабуть, найзатишніший і наймиліший тренд 2024 року зі щемливими нотками ностальгії. Особливо у пошані стилістика СРСР у поєднанні з кроєм оверсайз. Крім светрів в модному одязі для чоловіків 2024 року вважаються кардигани і жилетки в чарівному ретро-стилі.

Багатошаровість

У чоловічій моді стійко зберігає позиції тренд на багатошаровість. Такий спосіб багато хлопців гідно оцінили — зручно лавірувати між вулицею, транспортом і приміщенням і регулювати температурний режим стильного образу.

Уніформа

Якщо чоловік у 2024 сезоні виглядає так, ніби забув переодягнутися після зміни на заводі, він явно розуміється на актуальних модних тенденціях. Самий хіт — це «робітники» комбінезони, які позбавляють виснажливого підбору верху і низу.

У категорії модного чоловічого одягу 2024 року виділяються штани в робочому стилі. Забарвлення без новинок – за правильну асоціацію відповідають ті самі пісочні, оливкові, коричневі і чорні тони. У тренді вільні крій та накладні кишені.

У чоловічих трендах 2024 року є ще один напрямок із формою — але не робочою, а шкільною. Всі ці джемпери, костюми з жакетом та шортами, асиметричні сорочки та багатошаровість повертають у шкільні роки чудові та допомагають створювати модні луки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *