Опубліковано Залишити коментар

Що носити восени 2024 року? Модні ідеї осінніх образів.

Сезонність змушує дівчат тримати руку на пульсі, стежити за трендами та новинками у світі моди, а з настанням холодів ще й виникає потреба утеплитися. А це означає, що крім теплішого основного одягу, знадобиться і модний верхній одяг.

На жаль, літо швидко закінчується, і теплі дні змінюються холоднішою, а іноді і дощовою погодою. Тому дуже важливо складати свій осінній гардероб заздалегідь, продумуючи кожен свій образ на осінь.

Модні покази іменитих кутюр’є пройшли ще на початку року, що дозволяє вже зараз впевнено вивчати та ознайомлюватись із головними тенденціями осіннього сезону 2024 року. Сьогодні розповімо та покажемо, які осінні образи будуть модними, і як ми одягатимемося цієї осені.

Основні тренди на осінь 2024 будуть наступними:

«Голі» сукні
Білі сукні з вишивкою
Трикотажні сукні
Накидки, пончо, кейпи
Принт тай-дай
Печворк
Колор-блок
Стиль Apres Ski
Бра поверх одягу
Светри в стилі ретро
Облягаючі комбінезони
Трикотажний тотал-цибуля
Низька посадка
Об’ємні шуби
Смугастий трикотаж
Бахрома
Монограми та логотипи
Яскраві пальта
Чорний лаковий плащ
Шовкові хустки на голову та ін.
Загалом новий осінній сезон 2024 року виявиться дуже яскравим та цікавим, велика кількість трендів запам’ятаються, а образи цієї осені будуть багатогранними та оригінальними.

Ближче познайомитися з новинками осіннього одягу 2024 року та готових комплектів на осінь пропонуємо далі у нашому фотоогляді, де кожен ми докладніше розповімо про модні ідеї луків на осінь.

ЗМІСТ:

1.Модне пальто на осінь 2024
2.Стильний осінній тренч
3.Куртка на осінь
4.Осінній кардиган
5.Жакети і піджаки на осінь
6.Осінні светри
7.Трикотажне плаття на осінь
8.Осінні спідниці
9.Штани в осінньому сезоні
10.Трендові аксесуари на осінь
11.Топові образи осінь 2024 року: фото

Осіннє пальто

Якщо мова заходить про верхній одяг на осінь, то однозначно першим на думку спадає такий предмет гардеробу як пальто. Зручне, практичне, що надає особливий шарм і стиль осіннім лукам, модне пальто входить до топ-лідерів серед «маст хев» речей холодної пори року.

Серед трендових варіантів на осінь 2024 року запропоновані яскраві пальта, виконані в кольорі фуксії, зеленому, жовтому, оранжевому, салатовому, рожевому, синьому, лавандовому, червоному, блакитному та ін. Також популярні не тільки однотонні, а й принтовані пальта – з шахівницею та будь-якою іншою чорно-білою кліткою.

Тренч на осінь

Фаворитом багатьох дівчат цієї осені стане тренч, варіацій якого представлена ​​велика кількість. Об’ємні тренчі, з пелериною, поясом та двома рядами ґудзиків стануть частими гостями в осінніх образах багатьох модниць. Вибирайте тренчі у бежевому, сірому, пісочному, бежевому та відтінку хакі.

Виділятися серед верхнього одягу восени 2024 року буде чорний лаковий плащ, який дизайнери зробили хітом майбутнього сезону, і який буде поза всякою конкуренцією.

Осіння куртка

Створити мега стильний осінній образ 2024 року пропонуємо з актуальними фасонами курток, яких також презентовано відразу кілька.

Вибираючи куртку на осінь, зверніть увагу на:

  • Джинсові моделі з підкладкою з овчини
  • Стьобані куртки
  • Клітчасті куртки-жакети
  • Куртки косухи
  • Бомбери
  • Дуті куртки
  • Шкіряні куртки
  • Жіноче і вишукано виглядатиме подовжена шкіряна куртки в ліловому кольорі, доповнена поясом, що підкреслює талію, а також з широким коміром.

Кардиган на осінь

Восени варіант верхнього одягу – в’язаний або трикотажний кардиган, який шалено затишний і комфортний, що створює атмосферні та ефектні осінні луки. Серед модних варіантів осінніх кардиганів виявляться смугасті, оверсайзні, з об’ємною в’язкою або тонкого трикотажу. Останні переважно представлені в довжині міді та максі, тоді як об’ємні моделі більш короткі та досягають стегон.

Осінній піджак

З сезону весни та літа в осінній можна сміливо захопити улюблені піджаки, які модно носити і під пальто, і самостійно. Стильні луки на осінь пропонуємо виконати і з картатим жакетом, і з однотонним піджаком у чорному, білому, сірому, бежевому кольорі. Серед новинок виявилися двобортні та подовжені блейзери, які круто виглядатимуть з ремінцем, що акцентує лінію талії.

Светр в осінньому сезоні

Затишні светри та кофточки допоможуть утеплитися у холодному осінньому сезоні. Дизайнери пропонують вибирати «бабусині» светри, виконані з традиційними геометричними візерунками. Для сміливих дівчат запропоновані мега довгі светри, а ось витонченим представницям прекрасної статі напевно сподобаються моделі светрів у пастельному кольорі, укороченій довжині та з воланами.

Трикотажне плаття на осінь

Модним в осінній період буде трикотаж. І йдеться про різні варіанти – смугастий трикотаж, тотал-луки, і звичайно, довгі трикотажні сукні, які будуть затребувані серед модниць різного віку.

Тонкий трикотаж допоможе створювати красиві луки осінь 2024 із приталеними та витонченими сукнями максі, виконаними в рубчик, з високим горлом та довгими рукавами. Актуальними будуть моделі у смужку та з розрізами, а також сукні з вирізами.

Спідниця на осінь

Жіночність образам в осінній період подарують модні спідниці. Однією з найбажаніших стане спідниця пліссе, яка цієї осені буде топовою моделлю. Популярними будуть різні варіанти складок – широкі, вузькі, комбіновані у вигляді вставок. Новинкою будуть плісировані спідниці із принтом у вигляді смужок, абстракції, логотипів.

Урізноманітнити осінній гардероб 2024 можна не тільки плісованими, а й спідницями твідів в клітинку, а також стильними шкіряними моделями у фасоні олівець або міні.

Осінні моделі штанів

Головний тренд осені, який торкнувся штанів, це низька посадка, яка знову повертається в моду і буде актуальною. Але разом з тим не вщухає любов модниць до зручних і лаконічних штанів з високою або класичною посадкою. Це будуть шкіряні штани в глибоких та зігрівальних відтінках шоколадного, коричневого, кремового, смарагдового.

Оригінально виглядатимуть класичні прямі штани, а також широкі та брюки клеш, які запропоновані у приємному лавандовому, бежевому та кольорі айворі. В осінніх луках штани будуть незамінні, особливо коли на вулиці холодно. Дуже доречні штани для ділових образів на осінь.

Аксесуари на холодний осінній період

Цікавим буде не лише основний одяг на осінь, але й осінні аксесуари. Так, шалено популярним виявиться хутряний декор взуття, серед взуттєвих фаворитів осені-зими 2024-2025 виявляться унти. Також у тренді хутряні сумки осінь-зима. А як головний убір дизайнери пропонують на шовкові хустки та косинки як актуальний аксесуар на осінь.

Осінні луки 2024: як скласти модний аутфіт на осінь – дивимося фото-підказки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *